Friday, September 30, 2011

riAk waLaU sEbeSar aNak KuMan/vIrUs tAk cUkuP uMo...sTiLL tAk Leh!!!

Hurm.. tetibe g kelas pagi ni, cam insaf jap.. Thanks to Dr Spahic Omer aka KAED David Bekham  sebab bagi input lecture yang cam, *Hoi kau!!!!! best nak mati.. fullamak aih... gilek ah best ...* haaa, sikit punya terharu ni kalau dia baca blog ni.. kehkehkeh..

So, really would like to apologize my bad manner for previous entry sebab macam ade Riak2 banyak... padahal dalam quran ade cakap, riak tu, even sebesar anak kuman tak cukup umur aka sebesar zarah... da taleh bau syurga.. ni kau semalam, kemain dowh berlagak ade adik badik ramai, siap eksyen lagi tunjuk gambar kasut konvo.. tu bukan takat bapak kuman dewasa kena obesiti da tu.. tu memang da sebesar2 zarah da kot....so, really2 would like to say sorry (English), myane or joesonghabnida (korea), mintak maaf (Melayu campur sebab mintak ade taruk huruf K.. ahahaha), Bàoqiàn (Chinese), Sōrī (Japan) ni pun kalau boleh nak tambah lagi word maaf dr segi semua bahasa include jerman, indon, nigeria, sudan, maldives bagai.. ceh.. dan2 la kan.... so, till then,

MINTAK AMPUN DEH!!!!

p/s: kalau ko tak caya word sorry tu dr negara2 tu.. ce google.. sumpah kalau salah, ko g lempang google translate.. ahahahhaah

p/s 2: Now i noe, why i LOVE UIAM very much... they teach u something that others universities dun n to be honest... NO ISSUE here... just my thought.. wallah kau UIAM, I LAP U LAH!!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU