Thursday, September 29, 2011

iNi ape???

Kau, kau dan kau!!! owh!!! 1st would like to thank Eh! magazine sebab awak saya dapat discount 20% on barangan Vinnci, Padini, Seed n yang sewaktu dengannya sebab ko ahli PMC... kyaaaaaaaaaaaaaaaa~

ahahhahahha.. kesannya mestila dapat beli kasut murah dr rega asal untuk my convocation day... wallah!!!! happy sebab jadik pengguna yang bijak... *tang ni je la.. selalu kemain tak pK panjang pun kalau masuk bab soppingmopink.. heh~ belasah kang!!!

alkisahnya, 2minggu lepas, time tu br balik dr LCCT lepas anto wani g Japan... dan2 masa dalam train hala ke Gombak.. tetibe cam, weh min, jom kita singgah JJWangsa maju.. bleh carik kasut konvo... ecceh... dan2 ko.. ahahhaha...so, jalan punya jalan, terpampang la kedai Vinnci depan mata.. pastu, eh min, jap2, akak ade diskaun PMC members, jom masuk jap.. kejap*ingat kosa kata kejap ni* masuk2 Vinnci baru je pusing tak sampai 5 saat tetiba macam, weh kau!!! ces lawa gile... aku nak beli kau.. terus panggil salesboy yg keje time tu....mintak size 7, try2, da rasa cun, ok.. i buy it.. zappppppp!! hulur mebenkdebitkad ko... then..tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ dengan rega 70hengget..dapat Heels konvo kau... best kan shopping camni.. KEJAP je okeh.. KEJAP....mesti seksok laki sayang sebab tak banyak kerenah...Plus, memang pantas dan tuntas lagi.. mungkin duit u pun kebarangkalian akan kuar ngan pantas jugak.adalah mendekati 100%... kan u kan? kan? kan? *refer kat future hubby je ayat ni* (^__^)

Regardless UIA da gitau konvonye shoes kena dark colour... so, depan2 dah cun2 da dark kaler habes... kate kale hitam la katakan... tapi cube ko tgk tang heels dia... ahahahhahahhahhaha.. fesyen Adam Lambert yg suka glitter bukan? ahahahhahahha.. *ok MAMPUS, mau dia tahan seksok time nak masuk dewan... BAGAIMANA??? kata hati: pedulikkan , dia kata kasut je itam, dia tak kata pun tumit kasut pun kena hitam? kan? ye tak? ye tak? so, proceed~~~ wallah!!! I LAP U BEBEH!!!!











 p/s: cume 4 inci... sama je ngan wedges aku duk pakai g jenjalan tu... so, tadek la tinggi tanpa arah tujuan pun.. ahahhahhaha

p/s 2: baidewei.... 1st formal shoes kau!!! sebelum ni tak penah ade formal shoes... ko Hado??? Nan Hado!!!! *psssttt.. kredit dis vokeb to Cik Epal~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU