Monday, June 6, 2011

rEgisTratiOn kaKak...

ye2... adik aku dapat uia jugak.. ahahahah... kiranya include dia, 4 org da kat sini yakni Kak Da-kos HS(Human Science), Kak Long- AIKOL (Law), aku- KAED (Town Planning) and kakak-ECONS(nak amik akauntan katanya)so,  penghantaran beliau ke minggu ta'ruf week di pJ menyebabkan aku tak submit thesis aku yg sepatutnya on 3rd June, aku baru anto rini.. ye2, bagus  kan perangai... cam hagham~ ahahhahahaha

Sebabnya adalah ralit balik umah abg  kat Bangi last Sunday dan sepatutnya kena balik uia balik the next day, tapi aku balik the next next day sementelah bapak ngan mak bonda datang lama.. nice job weh.. buat lagi lain kali macam tu.. ahahhahhaha....

ok stop babbling, here goes the pic.. yup, because the pic tell u the need that i dun need to explain.. easy kan? LoL~


indicates that i am, too going to register again in uia sebab tersalah g pakai tudung putih gak.. ahahhahhaha



Ngan ayahanda terchenta... tak penah nak senyum kalau amik gambar Romeoku sorang ni.. ehhehehe..


Mereka~


Budak Sengal.. ye, dia memang sengal + poyo

Kakak n Kak Syikin n Pia

Anak teruna Hj Yaacob, sorang lagi kat mana ntah, 

ahahhahhaha, semua ikut masuk tgk bilik sampai roomates kakak pun taleh nak masuk dalam bilik tu.. LoL~

Mak Bonda kalau amik gambar, tadek style lain dia nak buat, either tgh bercakap, pejam mata , n tgh makan.. ahahhahaha

Ayahanda ngan Kakak Sulong~Kak Da

Yg bj ijau tu adik yg sensitif, yg lain anak2 sedara yang nakal..

Nape muka tadek rupe Mak orang.. da 25 kan umo kan? kan? ahahhahahha

Mereka yg saya I LebiU Lah!!!

benci farhan buat muka rosakkan-gambar-buat-aku-rasa-nak-tampar

Cik Jan ngan anak2 sedara, Rina, Amal n Una

Mak Sedara ngan Anak Sedara

Lastly, aku rindu buadak 2 ekor nih.. uwaaaaaaa... nak balik umah.. nak balik umah!!!

p/s: it's good to noe that adik u juga jenis Homesick.. ahahahhahhaahahha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU