Wednesday, June 8, 2011

aKu mCm nk JatUh aTi... jAntuNg... LiMpa...hEmpeDu... pAnkrEas baGai~

ah.. kalaulah aku pandai macam abg 2nd aku... rasa nak anto paper untuk semua paper calling ni.. kata org, sambil menyelam, minum air, which, disamping ko g present paper ko, ko juga boleh berjalan2 keliling dunia... ah~ heaven beb!!! nak sugar dedi.. nak sugar dedi...

Untuk Maklumat Lanjut.. bleh klik link ni.... (BLINK

1- Tourism Planning

 g sini macam, ahhhh~ sepanyol, olla margarita...


2- Project Impact Assesment (fokus kat EIA)

g sini, mungkin boleh meet duke n duchess Cambridge in person?? ( pale hotak kau dalam mimpi weh)


3- PIA ( sama kat atas la ko.. benci aku kena taip banyak2 kali.. haish!!)

sape lagi nak jumpe kat sini eyh? *pK..pK...*


4- ah!!! aku da kata da sekali je aku tulis.. paham BM tak? hah2?

july... tgh summer kan? ah!!! Shopping best... (tgn dalam poket koyak berjalan menuju kehancuran.. hiyarkkkk)


5- Infrastructure Planning.. kot~

ah!! Ozzie, nostalgia2 tahun 2009 ke Melbourne.. *Go Die Mate* slang Ozzy= Good Day.. ahhahahhahha


6- aaaaaaaaaaa... under ape eyh? PLANNING ah~

Sebelah Rusia kan?kan? aaaaaaaaaaaaaa... nak g.. aaaaaaaaa... nak g...


7- Principle of Urban & Regional Planning.. rasanya.. ahahhaa

Owh, Picasa...Picasa... *Hoi!!! Pisa la... Picasa tu software gambar!!!!* (@_@)


8- Transpotation Planning

aik sini lagi..banyak cantik muka kau nak banyak2... udah2 la tu.. sekali g cukup la..*kaya nampak.. kaya nampak.. sepak nak?

p/s: madam ajak je g croatia, lalu bosnia, singgah kat russia... aaaaaaaaa..aaaaaaaaaaa... gile2~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU