Thursday, May 12, 2011

sEdey Okeh... eMo saNgat mEmbAra-baRa...

Ye ye, tau la da lame tak update blog... malas tau tak.. malas gile.. risau ngan project paper ngan keje RA sama banyak, pastu otak 2 2 belah jadik blank.. alih2, seminggu awal kat uia ko macam duk bilik tak kuar2 tgk (Game show Korea) Running Man, Strong Heart ngan Oh My School je.. cambanganggilekalautauakubalikUIAlambat2.. ahahhahahhah.. tapi tu la.. tak guna da menyesal, nasik dah jadik Nasik Bubur da weh!! heh~

Bercerita pasal nasik, tetibe teringat malam tadi dinner ngan Nasik gulai ayam beli kat PaMal (short form untuk Pasar Malam.. dasar malas nak tulis panjang2 alih2 berjela gak kena translate.. ceh).. ok2, sambung balik.. makan nasik ayam tadi, tetibe teringat kat Mak kau kat kampung.. pastu alang2 naw2 tadek kat bilik (roomate aku) tetibe laju je air mata ngalir2 sebab makan sorang2.. kalau ko nak tau, bende2 gini la aku paling benci dalam dunia ni .. yakni makan sorang2 time aku tak rasa pun nak makan sorang2... haish!! feeling dia lain kalau time nak makan sensorang tau.. feeling dia cam lonely tahap petala ke 88 juta tau tak.. adeh.. sadis gile perasaan tu...

Pastu dalam duk lencun2 tu, capai tepon atas katil kunun2 nak mesej manja ngan mak kau... kira time tu perasaan da sedikit cool la konon.. bajet kalau tepon pun, tadek la teresak2 ke hape.. matang la katakan.. ekekkeke.. skali.. cek2 kedit.. cam, sob2... uwaaaaaaaaaaaa... asal la time2 gini pun ko nak carik pasal gak.. uwaaaaaaaaaaaaaa.. tinggal 30posen nak cal amende weh.. baru nak bagi salam da abih terus kedit.. sob2.. tapi thinking positive nye otak kiri, mesej kakak ko kat umah.. 

seminit...
dua minit...
tiga minit...
empat minit...
lima minit...
bermenet-menet..

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... tak balas pun.. takkan dia pun tadek kedit gak kot.. nak S.O. S sape plak ni...ah~ layan jiwang sorang2 ah!!! bgn g meja study, try buat project paper slow2.. taleh pK.. air mata ngalir2 lagi..sob2... 

Lepas sejam, tetibe hp ko bunyik tanda ade mesej, ah!!! hati gumbira bukan kepalang weh!! skali ...

Ni. kak ni g kelas tadi,
Umi nge Ba tido doh, 
nati kak na suh umi tepon pagi esok la..

Sob2.. semua org tak sayang orang, tak payah la tepon da lain kali.. emo2.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaa... nak balik umah.. nak balik umah.. homesick gile.. nak drop project paper.. tanak jadik RA, tanak g Korea.. nak duk umah tido bangun, tido bgn je.. tunggu je org masuk mintak.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU