Saturday, May 14, 2011

ni nAmaNya raJiN taK bErteMpat... hEh~

Tau2... mesti nak cakap memang tadek keje kan? kan? tapi tula... ni hobi aku tika A.B.C aka Allah Bagi Cuti... lallalallallala...marah la nak marah pun.. pakai 2 3 ari je.. pastu padam la.. ngan Umi pun selalu kena sekeh pastu bebel 2 ari tak abis2.. Umi selalu kata, kalau mati time kotor camtu cebana?? ok memang senyap speechless (-_-")...

Really addicted time kali period dowh.. pastu kalau g elianto.. mesti calit semua kaler kat kuku.. contohnya camni..


ehehhehehe.. Sorry Mak Bonda.. dapat anak yg degil skit.. main2 je la.. seksok kawen org janji tak buat mende2 cenggini depan anak2.. ecceh~ kemain... so, bulan ni punya version, kita buat 2 kaler... yakni Navy Blue ngan Turqoise..so, dia jadik cam kat bawah ni...



cOoLio kan!!! kan!!! ahahhahhaha... abaikan kena bebel 2 minggu tak benti2 kalau buat camni time duk KB.. adeh2... ritu buat kaler putih pun, kemain Ba jeling... teheeeeeee~ sorry Dedi but i LebiU Lah~

p/s: ko hengat cantik ke? cube tgk yg real punya dekat2... bersepah hoi!!! ni sebab capture jauh2 nak suh nampak cun.. ahahhahhaha...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU