Saturday, May 14, 2011

mAhaL giLer dOwh~

Owh2... excited nak cite ni.. ptg tadi aku g tukar duit kat Ampang Park (sebab kat situ je rate dia rendah) ... dr Ringgit Malaysia ke Korea Won (kali 2.87 tak silap.. kalau kat KLCC, dalam 2.92)....Ok2.. tukar rm600 br dapat 200,000 won...lebih kurang 200hengget dia la.. mahal nak mati... haish!!! cam g sana aku merempat je ni.. ah!!! nak sugadedi... nak sugadedi...*gile2*





hah, memang korang nampak sepuluh ribu banyak keping gile, tapi nilainya lebih kurang seploh hengget la kot.. so, 10hengget kali 20 keping... baru 200 beb..aaaaaaaaaaaaaaaaaa... cebana ni.. cebana ni.. mana nak cekau lagi RM2500 ni.. aaaaaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaaaa...

p/s: makaseh mak Bonda sebab sedekah rm750... walaupun saya pinjam.. tapi lambat lagi la kot kira nak bayar kan.. alololololo... Umi comel, Umi jelita, Umi cantik... ahhahahhahha...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU