Thursday, May 19, 2011

i LabiU LaH!!!!!

Tetibe jugak*semua nak tibe2 kan.. dan2 la ko.. heh~*, rindu budak2 bertuah 3 org nih.. ah!!!!! nak balik sekarang lari ganti2 tanpa ganti bleh? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

 Umar Mu'az Bin Ajmain Syah  a.k.a Umar merangkap anak sedara paling gedik dalam dunia.. rasa nak penyet2, gigit2 pipi.. haish!!! asal weh ko cute sangat? menurun dr Cik Nonie ke weh? ahahahhahaahahah *er..er..abaikan ayat last.. emosi tak stabil tu.. ceh~

Budak gemuk baju merah*bukan penyokong baju merah Thaksin katanya* a.k.a Ahmad Rushdan a.k.a Amad a.k.a adik... heh!!! belajar kat skolah tahfiz buat dia terlebih matured... benci time2 call n dia bagi nasihat gaya cam bapak org!!! ahahhahhah.. yg si kakak dia tu asyik keje nak sepak org je.. ahahahhahhaha..

Budak koya muka kiut bajet amik gambar suka herot2 mulut... ah!!! tadek org nak share pasal CNBLue weh kalau anda masuk UIA Nilai.. kang saya balik umah, sape nak teman tgk Running Man lagi.. uwaaaaaaaaaaaaaa~ sape lagi Kak Ni nak suh basuh pinggan, angkat kain, g buat air ko ba, goreng kepok ko Umi n bawak Umar jalan2 bila mood malas Kak Nie mai??? sob2 

RINDU KORANG WEH!!! 
MACAM ORG GILER RINDU KORANG!!!
(T-T)

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU