Thursday, May 19, 2011

HaH!!!!!! biAr bEtuL kO!!!!

Weh2!!! asal ni weh!! alallallalalla.. jgn la dulu.. jgn la.. tanak la....jgn la ape weh??...tanak la ape weh??? ahhahahhhaha... psycho sungguh buat dirik sendirik cuak.. heh~

Tetibe cam rasa malam ni ade Lailatul Qadar ke hape.. asal tetibe ati terbukak nak terima je lamaran sesapa ni weh? alaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. tak cool la ko ni.. menci tul perasaan jiwang ni.. mintak2 la malam ni je rasa cam tu... selebihnya tu, sila sabar menanti saya abes master weh.. aaaaaaaaaaaaaa~ bosan tul emo2 ni.. benci jugak kalau tensyen buat keje n stress byk mende n rasa da overloaded ngan keje2 yg compom tidak dapat tidak kena siapkan...natijahnya, mesti pK bukan2..ahh!!!!berambus ko~ *gaya lemah lembut*

Hoi Nonie!! g sambung buat keje RA ko!! pagi ni madam nak jumpe kan? Literature review Insulation ko tak buat lagi.. sepak nak???

TO BE CONTINUED...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU