Saturday, May 14, 2011

aLhaMduLiLLah...my drEam cOme tRue parT 2... :p


Ingat tak ritu penah buat entri pasal mp4 yg rasa2 nak beli tu.. sem lepas tak silap rasanya.. ( ENTRI NI) mp4 ni ha, kan dalam entri ade 2 model..so, sebab aku kureng skit pink2 ni.. macam tak maskulin langsung.. so, buat keputusan pilih kaler merah..  just exactly like this one:-

 8GB E Series Video MP3 WALKMAN (Red)

Da beli da!!!!!!! ahahhahahhaha.. Happy tak terkata.. tapi tak beli yg 8G pun, beli yg 4G pun da cukup.. banyak2 taruk lagu, kadang2 kena gak baca quran kan? ahhahahhaha.. so, nak isi lagu2 CNBlue pun da cukup ok.. masalahnya dalam mp4 ni tadek satu pun lagu bang Nuar kesayangan.. ahahhahaha.. sebab aku hanya minat rambut n muka pure malay dia je.. ekekkekkeke.. dan2 kan.. ahahhahhaha 


Tadaaaaaaaaaaaaaaa~  sangat berguna plak2 time duk buat PP ni sebab aku jenis taleh duk sorang2 sunyi2.. kang g pk bukan2.. ahahhahha...  best berbanding mp3 lama, mp4 ni tahan 3 hari setengah tanpa ko tutup dia.. tu advantage dia  dengan hanya perlu di charge selama 3 jam je.. perghh~ tapi.. tapi ada gak drawbacks dia, mp4 ni agak sensitive sebab tersentuh skit, mesti dia akan bertindak balas dengan pantas dan tuntas.. heh, kadang2 menyusahkan pun ade.. so, kalau sape suka taruk mp4 dalam poket.. memang kim salam la.. suka dia bukak2 sendirik, bajet nak suh aku cuak ah tu.. ahahhahha...lagi satu kegunaan dia bagi aku..


 
Peneman time balik kampung.. suka engkau la weiiii!!! sangat berguna kalau duk sorang2 n jalan2 g memana sensorang!!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU