Monday, April 4, 2011

sEdiKit emO... tApi stiLL cOoLio wA caKap Lu...

Hurm.. semalam.. g tgk teater Lat Kampung Boy the Muzikal...best!!! pulak2 tang nyanyi lagu Do What u Love and Love What You Do... (DWYL...LWYD).. Awie memang awesome!!! i Like... tapi aku tak setuju bila orang kata teater tu best sebab ade awie n atilia je.. kalau tak, mesti tak best..heh... prejudis betul...i dun think so.. hero sesebuah cite takkan kemana kalau tadek watak2 pembantu tu... kan? tadek watak2 picisan... salah semua teori tu..tsebenarnya watak2 kecil tu la yang menyerlahkan watak hero dan heroin...termasuk Jalil Hamid yang jadik Appak dia.. Mak dia, sape ntah aku tak kenal pelakon tu.. n cikgu dia Ms Hew tu..Frankie Vee jugak, Boss dia pun, penari2 latar, pakcik jual cendol, etc2... *sorry weh, TER'emo.. LoL~ but it just my opinion.. kalau anda tak setuju.. ah!!! g baca blog lain... hahhahahha... emo plak kan?So, moral of the story for today: same jugak watak2 picisan dalam teater tu... diorang same penting ngan watak awie n atilia sebagai hero dan heroin...

Oleh itu, seksok kalau ko da kaya raya, jgn lupe watak2 picisan aka orang2 gaji kat umah kau.. drebar kau, tukang kebun kau... semua tu penting, sebab tanpa mereka.. rumah kau kompom penuh lalang, kotor penuh lalat dan ko takkan kemana2 tanpa driver ko.. paham??? jgn pandang rendah kat diorg.. Sebab bila Allah ciptakan hambanya yang berlainan takdir yakni sebagai orang kaya dan sebagai orang miskin... Sesungguhnya dia mahu kita saling melengkapi.. okeh??

So, kat bawah ni skit gambar2 time kat IB... sebab da dekat kul 12 lebih2 anip tak berani nak balik uia sebab keta dia tadek sticker... kejadahnya kiteorg lepak2 IB jap,pastu g sambung lepak kat MURNI seksyen 2 kat pj... hahhahahah


1. Barisan Pelakon2... aku kenal Awie ngan Atilia je... LoL~




2. Kami berempat bergumbira bergambar




3. Anip photographernye...so, kami jadik 3 org je.. LoL~




4. Budak kecik pendek pakai baju merah tu yang belakon jadik Lat time kecik.. Danial namenye.. yang tinggi tu plak yg belakon jadik Frankie Vee... aku tanya nama dia cakap secret.. ceh...budak2 sungguh...




5. Kami lagi.. hahhahhahha




6. aku, Appak, Lat dan jiran sekampung...




7. aku lagi??? er..er... sorry la beb.. da ni blog aku, suka ati la nak letak gambor sendirik banyak2... heh~





No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU