Tuesday, April 5, 2011

rAsa naK pEngsaN... mayDay...mAyday...

Astaqfirullah... tetibe cam rasa nak kena asma tgk abang tetibe kat ABPBH....bang, u nak suruh i carik laki lain ke bang? kang hilang peminat setia abg ni kang.. haish!!!



Tetibe rasa dalam 2 3 bulan ni.. saya tgk gambar abg, saya start pandang dr bahagian dahi je la bang.. kumis skit2 tu cam lagi cun dr rambut ala tomok tu... hui!!! hensem nye kumis abang!!! hui.. hui..


kredit to Leha yang bagi link ni (klik here).. n tq jugak kat www.budiey.com ni..

2 comments:

Sha. N. said...

Tu la..rugi tak tgk semalam abp...seronokkk..

p/s; bnyknye entri dlm sehari..hahha

thE^DuCheSs said...

sha: ahahhahhaha.. gile berkurun nak reply komen ko dowh.. ahhahaha.. baidewei.. memang hobi akak suka buh entri banyak2 skaligus.. kata sebulan skali update.. alang2.. aci sapu bersih la.. ahahhahah

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU