Monday, April 4, 2011

haNya sEbab kaU dOdoL... aKu meRana sOraNg2... sOb2~

okeh.. yang ni.. entri ni.. memang betul2 emo... 2minggu sudah, aku ngidam dodol.. ala, dodol yang kecik2 tu... jap2 aku google tempek gambar skali...jap eh...ni dia..



p/s: kredit to this blog ( klik sini)

ok.. kita sambung balik ke'emo'an... so, sebab minggu tu abg2 aku dr Bangi 2 orang tu balik ngan family masing... jugak kakak aku pun balik.. so, i was.. ok, tak payah la suh umi pos.. kirim kat diorg je la.. da alang2 balik kan.. back then, aku pun cam ingat2 lupe da... masuk minggu ni, tetibe cam kakak aku Hana call, tanya ape bende nak so that Farhan ( my younger bro) who just go back this weekend can buy the dodol n pass it to me.. i was like.. eyh??? owh.. dodol yang aku ngidam 2 minggu lepas?? ah!!! baru nak ingat rupenya...

time Hana call, baru otw nak kuar ngan min teman dia beli barang... so, mood emo tu macam, tak payah la kau... dan cube belagak cool.. da depan min kan.. da la tgh nak period.. so, emo dia cam berganda2... pastu bleh g pikir.. aku ni sape.. adik diorg ke tak? tak cukup sayang eyh nak mintak dodol skit punya ringan ade dalam 500gram tu pun cam berkurun... FINE~ tak payah belikan terus.. Nonie kan da nak balik nanti.. makan je kat umah.. ok.. ok.. tu baru kira aku duk Kolumpo.. kalau seksok aku mastautin kat Copenhagen??? pe cer cik kak, cik abg??? lain kali buat la camtu.. seksok bini2 ngidam masakan kelantan segala, jgn harap kalau aku balik aku nak bawak pe korang kirim.. like u noe me very well konon.. ceh... ingat muka innocent cenggini tak reti nak berdendam? tak reti nak buat dajal kat orang? takpe2.. ade lori ade bas.. ade beskal, ade helikopter...

p/s: Ah!!! sape nak terase aku tuju kat kau... suka ati la.. sape makan wasabi dia rasa pedas...selalu sangat kena buli cam ni.. tau tak, sakitnye ati tu.. sakit sangat.. macam orang putus cinta.. tau? reti? heh~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU