Saturday, April 9, 2011

eM...Aii...eSs...Eef...2 0 1 1 ... wiIii~ Part 2

So, bersambung kita.. untuk part 2 ni.. banyak yang dia jual kat situ.. ade yang hand made bagai.. harga tayah cakap la weh... memang kalau ko student cam haku aci gigit lidah je tgk.. ah!!! kena carik sugar hubby ni weh.. ahhh!! gile2...

1.Made in Indonesia

cantik tapi stabil ke weh? tak paham.. tak paham...


2. Paula Moda.. never heard before.. kalau angela moda tau la.. hahahhah.. these were the version that u have to order them 1st.. not the ready made one... Fantastika!!!


semuanya heels..aigoo~


Motif Dragonfly... purple kot~ hehe


Peacock!!!! ahhhhh!! Cantik, lawa, jelita, cun!! ahhhh!!


Wondergirl shoes blink2...


Masquerade Shoes

3. er..er.. yang ni da lupe brand dia.. Princess kot..



Red one!! Found u!!!!


Scarry skit... kan?

4. yang ni pun same.. Auntie pekenbende ntah..sorry wak.. saya terpukau tgk kasut samapi lupe tgk brand..

Yang ni sangat cantik kalau tgk real... tapi sebab takut nak amik dekat2.. just dapat zoom je.. dia hand made buat dr batik.. ah!!! cantik!!
p/s: bukan kaler kuning ekceli.. tapi gold.. n u must noe that i hate yellow very much.. heh


sesat jap ade sling beg yang cute ni.... tapi mahal okeh sebab handmade..same brand ngan kasut batik tu.. benci kau!!

5. Ni plak yang kasut putih biase tapi kite bleh suh dia lukis2... brand Amaze kalau tak silap aku.. mana ntah tadi business card dia yang aku amik tadi ntah..




Cute kan? kan? plak2 bagi budak2 kecik pompuan pakai.. ooooo sweeeettttt~


Hah? ade lagi? apeeeeee? part 3? alaaaaaaaaaaaaaaaa~ malas la nak upload gambar ni.. owh, sebelum lupe.. seperti biase...



hahahhahha... Zhang Toi.. kasut2 dia tak berani nak snap sebab ramai workers dia jaga.. hahaha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU