Saturday, April 9, 2011

eM...Aii...eSs...Eef...2 0 1 1 ... wiIii~ Part 1

Ah... ari ni ari sabtu kan? kan? lagi 3 hari nak exam.. paper straight plak tu 12hb n 13hb... tapi ... tapi.. tapi kan.. aaaaaaaaaaaaaaaa... taleh tahan godaan la.. so, terpaksa paksa Min ikut jugak g sini..

Tadaaaaaaaaaaaaa~ hahahhaha.. sorry min.. pakse rela je ko kan? tu la sape suh jadik Best Fren Nonie Alyani.. LoL~

Mesti la gambar aku lagi sebab da blog aku kau pesal nak kecoh2 complain? heh~

Walaupun org suka cakap kaki aku kaki gajah.. heh .. kau, siap la...jaga la kau.. semata2 sebab pakai size 7/8 ... tapi aku tak pedulik semua tu sebab aku memang gila kasut... bercita2 bila keje nak pakai selekeh2 baju bajet kedai bundle tapi nak make sure kasut tu either Jimmy Choo punya brand or LV ke, channel ke.. hahahhahha.. Coolio tak? kan? cool kan? berangan la weh.. ceh~ ok.. below are certain pics that i snap.. luv the design but somehow.. highheels bleh buat kaki ko lompang beb.. jaga lutut weh.. barang nak pakai lama dowh.. yang pelik2 tu semua competitionnye shoes.. yang biase2 tu, baru yang practicalnye shoes.. hehe.. have fun dowh.. ah!! kena kawen ngan anak raja ah camni.. LoL~
Here there are:-

1. Yang skali version ngan baju.. SEDONDON org tua2 kata..

Motif Bunga2 an..aaaaaaaaa.. coolio ahhh!!

Perhatikan kasut tu betul2 kepala NAGA okeh!!!


Kaca okeh.. kaca!!pakai bedarah kot~


ni motif coral...or seashell la lebih kurang.. comel okeh.. comel..


ni motif hutan la kot.. eh, silap2..nature2.. hutan pale hotak kau.. dasar tak reti pesyen... haha


motif reben2... kot~ *umph.. cute~


Futuristiknye motif.. agaknye la... semacam je tgk.... hahhahhaha
*abaikan makcik kat depan tu... heh*


yang ni sumpah tak tau motif berdasarkan hape.. rotan2 mungkin? ataupun sesuai ketika musim banjir barangkali.. hurmmm *siyes pK nih*

owh.. banyak sangat la pulak kan... so, kira buat part 1 dulu eyh... kang part 2 sambung lagi.. cekedout!!!

Seperti biase.. last but not least.. gambar gediks sendirik.. hahahhaha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU