Friday, April 22, 2011

bAngGa jaDik aNak pOmpuaN hJ. yaAcOb aWaNg

Bgn pagi2, solat subuh jemaah, lepas abis mengaji, tak tido balik lepas subuh sebab niat nak g dgr Tok Guru mengajar ngan kak Na, kakak n aku... semalam da mintak izin ngan mak Bonda.. tetibe pagi td...

Umi: Nonie tok payoh la g bandar, ikut umi g meeting la
Nonie: meeting gedio?
Umi: ikut jela.. jgn duk banyak tanya...

Ko paham tak perasaan orang tak ikhlas nak ikut? da la memang hajat nak g kb dgr org ngajar, tetibe mak kau tak kasik, tapi malas nak bising... sebab sisa rasa bersalah g tido time nak kena prepare lunch tu masih blom hilang sepenuhnya...masuk bilik air, saje ingat nak mandi lame2 so that, bila ko kuar, mak kau da g.. skali..

Ba: ni sapio hok nok ikut Umi, duk gapio nyo lagi lamo tu
Da sudahhh... kalu Baba aku yng bersuara... memang haram la tanak g kan.. takut okeh.. GARANG!!!.. dasar anak penakut memang cenggitu la.. LoL~ so, ikut la Mak Bonda

Kau tau dia jak g mana? g sini... hahhahahhahaha 
















kau tau sebab ape? sebab bapak ko terime anugerah tapi dia taleh g sebab tak sihat...so, mak kau wakil...












Kau tau ape yang ko dapat?
 Kenal budak ni... Mohd Qayyim Nizar Bin Salmi... buta tapi da hafaz Quran 5 juzuz..Johan realiti show tv9 adikku sayang




















Kau tau ko jumpe sape?
Mamtan Menteri Besar Perak: Dato' Seri Ir Mohd Nizar

















Kau tau ape mak kau nak ajar kau???
Bila umo kau da 25, politik2 nye hal tu wajib mengalir dalam badan kau... sekian.. hahahha








No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU