Friday, April 1, 2011

aPriL fOoL yG tAk bapE naK fOoL... hEh~

Hari ni 1 april.. ari ni 1st paper untuk final exam final semester... teringin sangat nak kena april fool arini walaupun b4 this tak sambut hatta tak kisah langsung pun tarikh ni... tapi sumpah teringin nak suh UIA nye management tetibe tampal banner dalam dewan exam tulis:

TADAAAAAAAAAAAA~ ARI NI MANE ADE EXAM... KORANG KENA APRIL FOOL!!!! (@_@)

Tapi mestila macam tak lojik kan? kan? bodohkononiebaikkogmandiskang...dah2 la mepek bukan2 tu.. tawakal je kalau da usaha tu.. (T_T)

p/s: owh, abaikan entri bodoh ini... tensyen paper project management pagi tadi cam hagham... gile payah ko walaupun rasa da study mati-matian... nasib baik tak mati je.. haish!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU