Thursday, April 28, 2011

apE??? dA sApLoh haRi??? aSaL mCm bR paT Lima aRi terAsa... sOb2~

Masuk ari ni, Nak masuk 10 hari da kat umah... hati tak penah pun risau result nak kuar minggu depan, keje RA bertimbun2 tak buat langsung, dan project paper paling hagham sebab tak sentuh pape pun wehgilekaunakmampussajacariknahaslatu...

Sebabnya, pade aku, RUMAHKU, SYURGAKU...so, kat umah, tak pikir mende2 duniawi... keje kau, asyik ikut umi g kenduri kendara, teman g lawat org sakit, tgk org miskin, g masjid teman Ba, dgr org ngajar kat mana2 coz ikut umi,n ikut umi g buat kursus jenazah segala... heaven tak? heaven kan? kan? kan?... tak payah nak serabutkan otak pikirkan banyak mende contohnya.... owh, tak lunch lagi sebab tadek duit, tak siapkan keje lagi kang ajiz marah, tak betulkan lagi ape madam Aziah nak, yadda..yadda..

Tapi..........................................

Tetibe cam cek balik tiket flight, kul 7.50 pm 30 April, ko da kena fly balik KL, jadik histeria kat umah jap! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... asal kena balik, asal? asal? tak puas hati tul.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...emo2...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU