Thursday, March 31, 2011

nTah La... tAk paHam...

Kawan, yang tak tau maksud berkawan or bff tu ape... hope sedar la... ingat bila ko susah.. ko carik sape? bila ko senang... ko g share ngan sape... payah ke nak cakap yang ko da berpunya, susah ke nak tegur depan2 bila ko jumpe dia depan awek / pakwe ko??? senyum pun taleh? dalam mulut tu ade emas berjuta eyh? heh... bagus sangat la tu..perangai cam hagham camtu...* tetibe cam nak emo*... haish!!!

Dan kau pulak... kalau da jadik awek org tu, buat cara jadik awek org... jgn ingat ko couple ngan dia bertahun ko akan kawen ngan dia... kita hanya merancang.. Allah yang tentukan okeh.. so, ingat2 la before nak jadik queen control or king control tu...

Kalau ikutkan pengalaman, what u give, u get back.. so, hati2 bila nak bongkak or sombong ngan kawan2 yang ko da lame kenal.. insap la... buang yang keroh, kutip yang jernih2 je.. ni je aku nak cakap kat kau2 yang sapemakanwasabidiarasapedasni...

berkawan dengan yang sudi...
bercinta hanya dengan bakal suami...
berkahwin jika itu Jodoh dr Ilahi...


p/s: kalau betul ko da tanak kawan ngan aku da.. cakap depan2.... mungkin aku tak cukup semangat kekawanan untuk buat ko nak kawan ngan aku lagi..

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU