Friday, March 25, 2011

Last Portfolio... Last Semester... Last but not Least... heee~

WELCOME!!!



Tetibe ko cam bangga amik URP sebab ade kawan2 yang kreatif cenggini... sape kata budak URP tau buat report je??? heh~ kami pun ade talent lain kot selain dr pemes ngan manusia yang taleh nampak camera.. plak2 kalau tiap kali g site mesti ade gambar melekat kat bas.. hahhahhahaha....

Memandangkan minggu depan kiteorg ade exhibition untuk subject Comparative Planning (subjek wajib 4th year yang kena g site kat Obersi)... so, ade la group2 yang buat keje masing2.. Sebabkan kiteorg ramai untuk batch kali ni therefore 3 group dibahagikan mengikut categori mampu sediakan duit tambang sebab g sana kena self-sponsor okeh.. bukan g KAED nak taja .. heh~ 3 tempat menjadi pilihan:-

1- United Kingdom, London (rm5000++)- 32 org
2- Hong Kong, Macau dan Shenzhen(rm3500++) 32 org
3- Singapore (rm500++) 4org

Memandangkan aku aritu pegi ke HongKong, Macau n Shenzhen, China.... So, jemput la datang kalau korang nak main2 game yang kiteorg prepare kat exhibition hall for HK, M,S or nak tgk amoi2 cun pakai cheongsam or nak dgr lagu2 cina or minum2 teh tawar aka Chinese Tea.. Sila2.. kami mengalu-alukan kedatangan anda... ecceh~

Oleh sebab subjek kiteorg memang nak kena buat perbandingan system planning kat Malaysia ngan mana2 negara yang ko g... so, ni la hasil2 poster exhibition kami... cantik tak? cantik tak?

cantik kaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn?
credit to Anep n Aisyah ( korang memang WORLD~)



Poster 1
Compare the Cuisine





Poster 2
Compare the Transportation System



Poster 3
Compare the Building Skyline/Architectural Design

p/s: aku sayang korang semua budak2 URP Batch 063/071 ( matrik cardnye no.. hahhaha)

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU