Monday, February 7, 2011

mEnDe aLah cUte...

owh.. owh...currently, jadik suka kumpul mende alah cute2 ni..sape2 kuar g mana2 mesti kirim satu.. hoho...homefully ops~ i mean, HOPEFULLY bila seksok keje, ade umah sendirik.. (owh, such2 such2 a long long long long time to wait... blom masuk bab kena abih blajar dulu, kena keja dulu, takpun compom kena paksa rela kawen dulu.. kehkehkeh..baru aci beli umah... kan2?) nak beli peti besar gajah, yang kilat2 siap ade cermin segala, tekan2 kuar ais, tutup2, bleh jadik cermin bagai, dan bleh muat diri sendirik kalau time cuaca panas then lekat2 mende alah cute2 ni kat pintu fridge tu.. hahhahah.. HOPEFULLY... amin~

owh, backgroud tu *kuning kan* aci kedip2 mata.. terpaksa tu.. sebab locker kat bilik locker besi kaler kuning ala2 oren cam mustard gitu... *still tabah tanak ngaku tu kaler kuning.. LoL~* sebab da 4 tahun duk tgk kaler tu... macam bleh adapt skit la.. tapi still, heh.. jgn harap la nak suh like2 kaler tu kan... aci musang tumbuh tanduk rusa la kot~ *tetibe terbayang musang pakai cekak tanduk rusa time2christmasbanyakjual... kehkehkeh*



okeh.. oreadi have the stuffs from Ozzy, Hong Kong, Macau, London, Singapore n Malaysia opkos... moga2 dapat tambah 3 4 bulan akan datang dr Korea, Jepun dan Indonesia.. wiiiii~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU