Monday, February 7, 2011

maRi bErsOppiNg bErsaMa mAkbOnda~

owh, did u noe that my Umi really hate shopping? (tetibe cam pelik kenapa aku ni gile window shopping n shopping2.. kehkehkeh) usually, she just went to the nearest mini mart in our neighbourhood area.. katanya serabut orang ramai2... so, hardly we went shopping together-gether..as usual, we did all the raya shopping among us only-anak2 dara 3 orang + Kak Na n Umar. tapi cuti CNY ritu, kami berjaya paksa Umi kuar g shopping mall ngan 3 org anak dara yang single mingle but currently not really available g shopping kasut ... Supposely shopping kasut la kan.. tapi alih2, dia g masuk part pillow, blanket, comforter n bedsheetnye.. abih g beli mende lain instead of nak beli mende lain... owh.. berjaya paw sliper satu, kakak paw almari baju n sling beg while kak long tanak pape.. konon~ hahahhahahha

hana aka Kak Long= tudung oren *er..oren ke tu?*


Jannah aka kakak= tudung itam baju kotak2 biru... *yes, itu baju aku yang da jadik reta dia..kakak mitahali tak aku, mithali tak?*



n opkos, tudung putih tu Umi aka MakBonda TerChenta n me tudung hitam baju coklat *er..er..actually tu baju kakak.. aku pinjam... hahahhahhah*

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU