Tuesday, January 18, 2011

pAsRah~

Ptg2 macam ni.. memang emosi tak stabil.. selalunya g bantai dinding squash lat female sport complex… tapi arini.. mood tu lebih pade berendam air mata..so.. duk dalam bilik.. tarik plastik roti kismis gardenia, letak botol air mineral kat tepi katil, amik lappy, n bukak drama korea..

Esok rabu.. dan tulatnye khamis.. ye, cuti thaipusam..jumaat aku tadek kelas.. esok pun.. lusa lagi la kan, sah2 public holiday.. nak balik sangat… sangat2… tapi…

Tetibe rasa nak buat drama cam kat tv.. balik umah konon2 nak surprise kat mummy daddy dia konon2 balik tak btaw la kunun.. ceh~

Macam org gile duk tgk harga tiket air asia yang di cek every 1 hour.. cam gile jugak cebana nak transfer duit dalam muamalat masuk maybank n beli tiket ikut meben2u…tapi…tau mesti kalau sampai umah tadek kabar berita, possibilitynya adalah:-

1) Sumpah ko kena piat telinga kat umi

2) Compom ba cakap sepatah2 je n umi akan senyap 2 3 ari takkan cakap ngan ko

3) Kak na n umar cam happy nak mati…

4) Kakak plak compom suka bleh tgk cite WGM jo kwon n ga in…atau

5) Alih2 , ko yang makan ati…

When ur family is unique… they come into too many perspectives that need to be concerned.. nak cite… tapi too private.. it’s too complicated.. just need suzu or auni here.. really2 need them… mana korang??? *sob2*

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU