Monday, January 3, 2011

*hurm... vErsiOn fRust~

Last Thursday… occurs to me something bad n annoy me very mush… tepon farhan, nak Tanya pasal bola, indon lawan mesia.. just know that he was in Kelantan… pastu macam speechless, terus letak phone… nak marah? Yup.. geram? Sangat!!!!.. benci? A’ah… kecik ati? Hurm.. tapi takpe la… kalau 24 tahun boleh bear semua hal2 family b4 this, takkan da nak masuk 25 tahun esok lusa.. taleh nak tahan kan?

There were sometimes that I feel betrayed.. feel double standard and etc.. but OTOKAJI??? Things, doesn’t going to be perfect all the times, right? What u want, doesn’t mean that u need it… tapi.. kalau betul.. tak payah la nak tipu… cakap je la.. payah sangat ke? Kalau betul tanak kawan… cakap je.. jgn buat macam ni..

2 hari taleh tido.. jumaat tu kul 7.30 pagi terpaksa try tido jugak…hari ni, kul 10pagi tadi, baru bleh tido… benci kalau rasa sakit hati macam ni… masuk bilik air nak mandi.. bukak paip hujan.. turun air tu sama lebat ngan air mata… sometimes, when u need to cry, u have no reason at all.. ain’t u?

Half an hour in the restroom… took away all the stress , the hurt and hard feeling… see… sometimes, cry doesn’t mean u r weak… it just make u little stronger…n nowadays habits… whenever I’m get sick or tired of being strong… just watch or hear some Korean drama and music.. it did cajole ur heart…it happened when u cannot confess to anyone u love- ur family, ur sister, even ur best fren.. because u noe… ur problem is just ur problem… dun run from it, it will follow ur step.. dun avoid them, cause it will hurt u more. Just face them.. even though u have no solution at all…

already 25-year-old by today~ january 3rd… Happy Birthday Nonie… sangicukka hammida..xing khuai le..selamat hari lahir…. Sarang he… sarang he Nonie Unni… sarang he noona… nomo nomo nomo nomo nomo nomo cuwayo~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU