Tuesday, December 7, 2010

nAk kaSut ni.. tAk kirA!!!

bosannye pasal... check online shopping... jumpe butik kasut ni.. (Fullamak aih!!) okeh. dia macam local shoes dealernye... Christy Ng nama dia.. tak tau la kalau aku salah baca info kat fb dia tu.. haish!!! kasut yang macam reasonable rega tak lebih dr rm200.. okeh.. da tu cun.. ni blom lagi aku g Ozzy cam kak long ritu yang masuk kedai kasut pastu try2... arghhhhh!!! sape nak jadik BF aku wei g beli semua kasut ni.. pastu bagi aku... aku terima lamaran ke tak, tu belakang kira okeh?? * macambodohgilebargainorangcamtu.. ekekekkekkek* ah!! tak pedulik.. kena kumpul duit dalam rm600 untuk 3 pasang.. okeh??? mana nak carik duit.. mana nak carik duit... heh~


masalah skang adalah.. tinggi dia 5 inci.. yang aku biase pakai takat 3 inci je.. tu pun rasa cam tinggi sangat da...so, kalau aku yang tingginye 5 kaki 1 inci (156cm).. it make me grows 5 kaki 6 inci.. fullamak aih!!!! kena carik boipren yang tingginya 6 kaki la ni.. ekekekkekke...


okeh.. gorjes2...


ni kalau nak pakai pun, tunggu kawen ke hape ni.. cantik sangat kang.. sayang plak nak pakai.. hikhikhik

p/s: kalau tgkkan pattern, same je ngan kat atas, cume yang ni dia more to wedding shoes sebab katanya taruk riben yang macam happily ever after... ntah.. tak reti aku dia describe cebana ntah...



subhanallah... Allah maha kaya bagi idea org tu reka kasut cam ni.. wallah!!!



ni plak kalau formalnye kasut.. siyes cam biase je tapi da hati berkenan.. orang kutuk pun, ko tak pedulik la orang kata ape.. ni baru betul nak praktik.. cinta itu buta!!! motif??? tak kira ko kata kasut ni biase or tak cantik.. ade aku kesah~ heh~


bila semua kasut2 ni adalah custom made.. tu yang mahal skit... tapi as long as u give me this.. cair jap okeh.. cair... (kejap je la kot)* meleleh darah ikut hidung*

p/s 1: make sure kalau pakai g opis.. bawak flipflop eyh kalau balik naik bas.. or lrt.. hahhahahah

p/s 2: camera ke hape belakang kira... nak kasut2 ni jugak..ini lagi penting.. heh~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU