Monday, November 15, 2010

sTatement bEraNi mAti dia: I USED TO BE TALL, DARK n HANDSOME...

Hurm... it's already 12 o'clock.. duk godek2 fb tgk gambar abg2 aku.. tetibe jumpe gambar ni.. ya allah.. bongok tul la abg yang sorang ni.. sumpah bongok gile..haahahhahaha


* bangang gile tgh kerja bleh pakai bende alah ni.. hadeh.. da la bapak budak.. bukan budak2 pun... hadeh2... lemah jantung tul..

Nama: Mohd Hasif Yaacob
Nickname: Abg sih, asip, asipudin, LoPong (gelaran kecik2... sebab time tgk tv mesti mulut muncung terlopong je...muahahahhah)
Status: berkahwin ngan org Nogori + anak pompuan sorang
Nama Wife: Elani Zainuddin
Nama Anak: Marissa Mohd Hasiff
Pekerjaan: Engineer kat syarikat kapal amende ntah kat Ampang
Tempat Tinggal: Taman Surada Bangi
Umoq: 30 tahun
Latar Belakang: SK Ismail 2, SMSI, Jalan Telipot, Teknik Kg Raja, UPM
Kelebihan: sumpah terer nak mati lastik burung, manjing ikan dalam longkang, ketua gengster kg Bayam, anak Tok Imam Kob yang paling bangang tak dengar cakap, rekod sapu bersih kena rotan kat Ba, ade rumah sendirik time zaman2 remaja atas pokok, paling terer libas adik dia ni: Nonie Alyani ngan tuala basah yang dia pusing2 tu...sumpah sakit sampai aku nangis, baru dia benti.. mengom tul abg aku ni...suka buat lawak bangang yang sakit hati n compom korang kecik ati punya.. penah gaduh ngan aku sampai aku nangis gile2, siap down segala n tepon umi teresak2 nak balik umah tang tu jugak.. (mengom)..orang paling tabah kutuk baju raya aku tiap kali raya... heh~
Sebab disayangi: orang yang bagi duit time besday aku yang ke 19 buat beli " Adam" my teddybear .. jugak orang yang sama belikan walkman sony kaler purple untuk birthday ke 20.. pastu dia da malas nak belikan aku pape.. kedekut taik idung masin...

p/s: moral of the story... sebab tu aku ni lambat matured.. sebab ade abg cam dia yang dijadikkan idola.. hahahahhahahhaa...anak da sorang, tapi perangai cam hagham... hahhahaha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU