Tuesday, November 16, 2010

mOtiF???

Bgn pagi2.... bukak blog orang... BACA dengan teliti... lalu satu blog ni... (klik here).. okeh.. memang mantap.. plak2 aku memang gile ketam.. asalnya tak berapa nak gemor megi tu.. tang tu tolak tepi.. okeh? tgk je gambar, air liur meleh2 da sebaldi (okeh exaggerate..kehkehkeh)

Then, masuk plak blog budak ni.. (klik here again)gile2.. muda2 da berjalan rata2.. akunye? bila lagi? haish!!! takat ke singapore n thailand je lepas.. tu pun takat Pattani je.. Bangkok br separuh.. Chiang Mai?? huh, kim salam la beb...

After that... join pakcik ni punya blog plak... (klik here again n again)okey ko.. bila nak kaya raya bazir duit macam tu lepas da banyak2 kasik kat org miskin n needy people... haish!!! rasanya takperlu nak tunggu jadi "Datin" or dapat title " Toh Puan Sri" ni.. kan2?

p/s: aik? bukan semalam baru post kat wall fb kata i'm not a morning person ke? skang pejadah ko? hahhahaha.. motif???

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU