Friday, November 5, 2010

mErapu di maLam hAri~

it's been a long time no entry being posted. kinda busy with examination stuff n "syndrom down disease" n also not to be mention "Drama air mata berulang tayang"..

Sian tul la kat mak bapak dapat anakcammanjenakmaticamni (bajet tak manja la konon kan..heh~)padahal umo da 24 tahun dan layak kawen dapat anak segala bagai.. kan? kehkehkeh.. sorry la Umi n Ba... anakandamu ni macam tak cukup kasih sayang duk hostel ni.. da la makan sorang2... minum apatah lagi.. LoL~

bile stress, . either makan segala mende yang bleh makan dalam bilik ni -aci tolak batu n kayu, baca novel..abih semua da dalam kotak g selerakkan balik... tapi paling stress sebab taleh nak kuar jalan2 window shopping aka sumpah takkan jadik windowshoppingpunyamemangdasarkakishoppingtadekistilahwindowshoppingdalamidupdia sebab semua duit da labur untuk g HK... bagus tak? bagus tak?

going to endure another 1 paper which also the last one- Project Impact Assessment (PIA) on 10th Nov.. lepas semalam down nak mati taleh jawab Transportation Planning yang da fail sem lepas n mungkin akan fail lagi sekali.. bangangpunyasoklanpayahnakmati.. bak kata Ayumi-classmates aku.. kalau tau URP ni ada subject Transportation Planning.. da lame aku tukar amik IRK ( tapi cam pelik kenapa kena amik IRK=bukan bahasa arab lagi kaw ke? LoL~)

so, again 2day, having difficulties in getting the signature for my project paper with Dr Azeez... fullamaksircayalahbuatsayameranasemalamtakabihlagicampurplaknganmasalahni... memang tebaaaeekkkk ah sir!!! gilek ah.. memang sir memang tebaaaaaeeeekkk n saya speechless walaupun selalu kena nganjim ngan depa semua kata saya anak murid kesayangan siap kata sir abg angkat saya lagi dengan panggilan manja -Abg Ajis.. perghhh~tak terluah kedukaan ni sir.. haish!!! jgn pK..jgn pK..

ok

STOP!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU