Thursday, September 9, 2010

mE n tHem~

alamak, tetibe cam baru teringat, esok kek coklat 2 bijik org tempah dan biskut raya- conflakes madu version nonie untuk adik2 kat umah... ala hana,ko la ni, selalunya mung hok buat cornflakes madu trademark umah kito..ah!!!malasnye aku nak buat biskut...lambat, lama, kena tunggu!!! kalau kek just campak2 dan tinggal untuk kukus je.. heh~



me n them

Before...


After...



p/s: gambar tu contoh je eyh, time buat kat umah akey ritu.. tak jadik sebenarnya kek ni.. LoL~


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU