Thursday, September 30, 2010

i LoVe pARis~ ;p



Cantikkan kuku dia? ?? i got this addiction since last 2 semester as almost every month, i will go to the nearest manicure shop to shape my nails... tapi skang da kurang da nak buffing2 sebab malas n nak saving duit nak g HK... tunggu nanti kaya gile2 sampai duit tak tau nak buang kat mana lepas da sedekah banyak2... maybe aku ingat nak duduk goyang kaki kat umah n g spa kuku je.. hahahahhaa..

my nails so far, look just nice...but the main reason, I do the french manicure because it give u a pleasure feeling to see beautiful thing... so.. this is my hobby yang agak tadek pekdah pun.. LoL~

keje yang banyak, tambah lagi kejenya.. hoho.. this is what i'm very "gigih" doing it every time i'm in my pms mood... as my period time usually a week.. then, the whole week will be my experimental time to do this.. haha.. memang sangat tadek keje kan.. yela, nak buat kat kedai, tadek duit.. so, buy the ready set n i just do it myself.. and it is called- French Manicure Nail Art~




hehe... jadik tak? jadik tak? kalau nak tau.. da siap kena piat telinga kat umi jugak.. hahahhahha.. at least i'm not Kak Long yang pakai qtex hitam nak tiru Adam Lambert dia.. LoL~



ni time kat ofis beb... selalunya kalau balik kb.. jarang pakai french style camni.. selalu pakai yang transparent qtex je..hehe..

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU