Sunday, September 26, 2010

bErtUnaNg- bErkAhwiN-bEraNaK-pinAk~

Ah!! congrate buat kawan2 seperjuangan di Maahad Muhammadi Lilbanat yang da bertunang, da kawen mawen, da ade anak dan yang akan timang anak tak lama lagi...even da nak masuk anak ke-2 da pun.. hahhahaha.. still, aku maintain single n available beb... takpe2.. korang sape yang nak kawen ke, nak betunang ke,sila2... jgn malu2 dan jgn lupe jemput aku weh... rasanya tahun depan lagi ramai duk dgr2 cite nak menamatkan zaman bujang...lagi skali, still aku rasa aku tak ready lagi.. bak kata org tua2.. belom sampai seru beb.. so, Congrate to all of u... May the happiness and God blessing with u.. amin~

Buat Raihan, Amalina, Basirah dan Izyan- Congratulation dan selamat bertunang...

Buat Siti Khadijah, dan Rabihah- Congratulation for the coming baby...

Buat Shalwani- Congratulation coz already become a Mom...

Buat Zahidah- aaaaaaaaa.. Congrate for the coming 2nd child... ko la tebaaekkkk wei... hahahhah

p/s: rase macam ade grammar yang salah ni.. LoL~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU