Wednesday, August 11, 2010

Yeay~ entri happy..


Sabtu lepas, aku n kawan2 g tgk Cuci The Muzikal.. bapak kelakar nak mati Nabil buat lawak bangang.. hahahhahahha.. antara short form yang dia guna.. OMG(tipikal short for oh my god) MOJ( Mak ok Je… hahhahahha.. bodoh2), WATV(whateva… kehkehkeh) TK( time kasih..awie yang guna), SS(sama2..Vanida Imran yang jawab)dan banyak lagi yang buat satu istana gelak gile2…so, perbandingan antara Cuci the Muzikal 1 n cuci The Muzikal 2=

1) Aku lebih prefer Nabil dr AC Mizal… sumpah dia memang tebaaekkk.. hahahhahahah..u memang rock la c’Tan… plak2 tang gayat tu.. hahhahaha.. dengar tinggi mana tingkat pun da muntah.. hahahhhaha

2) Aku lagi suka Adibah Nor dr Jaclyn Victor yang cakap macam terjerit2.. tapi kalau dia nyanyi, ok la.. tapi Adibah Nor lagi klakar…

3) Awie, Afdlin n Hans, maintain cool untuk cuci 1 n 2… cume cuci 2 lagik logikal la…plak2 part wira nak potong tali Khai..

Konklusi disini.. kalau ade Cuci the Muzikal 3… aku tetap nak g tgk lagi.. wiiii~


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU