Tuesday, August 10, 2010

tGh emO kE tAk , sEbeNarnYa niE??? hAiSh~

Hurm…er..er.. nampaknya entri be4 cam emo semacam je kan.. kihkihkih.. sorry beb.. terkeluar.. banyak mende duk hold dalam hati ni.. aduiya… sakit sungguh..

So, entri kali ni nak kena happy ke, nak sedey ni.. tapi cam ala2 nak emo jugak pun ade ni.. sob2.. sob2..Rabu ni da nak puasa.. tetibe cam rindu sangat2 kat umah.. (time taip ni cam bodoh je air mata kuar cam hape.. bodoh2..sedar diri tu da 24 wei… sob..sob.. )

Ah, tak jadik la nak karang2 cite.. kemudian la.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ nak balik umah… nak balik.. nak balik.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU