Tuesday, August 17, 2010

aPe??? naNgiS Lagi??? da Sudaaaa~ tAk taU nK kaTa apE dAa~

yeah.. bagus2.. semalam tak tau la tensyen pasal ape.. tetibe give up nak study untuk test pagi n terus rasa nak tido awal.. n not to forget.. b4 tido.. skali lagi air mata cam hujan... hahahhahah.. bongoks gile..

tetibe cam realize.. aku jadi homesick tahap gaban starting after Ba undergo his backbone surgery.... mungkin masa Ba dalam wad tu (yakni tahun lepas) aku balik every week walaupun sehari je(amik bas malam, sampai pagi tu, g jenguk Ba kat wad n malam tu balik uia balik), still, balik jugak.. so, natijahnya.. jadik la macam ni..

konklusinya, do cherish ur moment with ur parents while they still alive... siyesness, regardless their nagging or make u mad like hell, it still the memory that u wish to remember...same goes to me.. walaupun balik tu kadang2 kena tegur hal pakaian, hal mengaji, hal pemalas(kuikuikui), kadang2 it make u life full of feeling being loved....

so, its not about crying out loud last night,its not about being homesick like hell yesterday, but its all about u love n need ur parents like air u need for breath everyday.. walla~

cHoW cHiN cHOw

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU