Monday, July 5, 2010

VinTagE 2~


Cantik kan ? kan? kan?
hurm..tau tak aku memang gile shopping online skang ni..i mean...memang dr dulu pun gila kan..hahhahahaha..ok..ni lagi beg yang aku rasa cam wah!!!!! nak jugak..nak jugak!!! hahhahahhaa..ok2 ..cukup2...da banyak sangat beg ni..tapi apapun...da jumpe sorang dealer beg2 yang cam, fullamak akak!!! memang best la shopping ngan akak..suka bagi barang yang murah2 tapi nampak elegan..walaupun keadaan kewangan yang cam tak teratur 2 3 bulan ni..tapi still, mood shopping tu maintain..da bape kali Ba tegur bila tiap2 minggu parcel sampai..da bape kali Kak na bebel bila dia yang tukang amik n kena jawab bila ba tanya..hahhahahha..sorry2..payah nak ilangkan tabiat buruk ni..plak2 bila maybank2u ku da tak bermasalah lagi..adeh2...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU