Monday, July 5, 2010

Rindu...

aku rindu sangat2...aku tak tau apa salah aku sampai ko senyap camni..aku try bukak fb, tadek respon, aku anto mesej, ko tak balas pun, aku call, lagi la ko tak angkat..sumpah!!! aku tak tau salah aku..tolong la bgtau kalau ko ade kecik ati ngan aku..please...aku sayang ko..kita da jadik bestfren dr form 2 lagi...maaf kalau aku ade kecikkan ati ko....sumpah betul2 sumpah aku tak tau...kalau betul salah aku, aku mintak maaf sangat2..tapi please..boleh tak ko jadik bestfren aku yang suka tegur bila aku buat salah, ko kata kat aku depan2, then kita gelak tanpa control ayu pun..please..i just miss u like crazy... kalau ye pun ko ade masalah, aku maybe taleh nak tolong selesaikan, tapi at least, aku bleh tolong jadik pendengar...kalau betul la ko baca blog aku ni..do mesej or contact, or call, or whatever that can relate back our relationship..nanti kang raya2, sape yang nak datang umah aku, sape yang aku nak duk sebelah bila solat terawikh kat masjid tu, sape plak yang nak ajak aku g umah dia pagi2 raya walaupun tau aku payah nak datang,..lastly...

Indeed, deep in my heart...
I LOVE U SUZULAIKHA MOHAMED @ Zek@ Ika @ Sue

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU