Saturday, July 24, 2010

oWh....beDarAh iduNg..bEdaRaH iDunG..

ok2...sumpah the 2nd thing i look into a guy after his "iman" adalah...

his HAIR!!!



gojes kan..kan? fullamak mak kau....macho nak mati beb~

ok~ da start bedarah idung beb..bedarah2..dan bedarah lagi...kalau dari form 1 sampai bulan lepas aku gile rambut panjang berketak2 ala2 anuar zain, richard gere or pierce brosnan...skang cam nak switch skit..kehkehkeh..still, minat yang rambut panjang, tapi perlu sedikit stylo beb....n kat bawah ni, it shows the examples of why did my nose keep bleeding..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...



sebenarnya, aku yang nak buat rambut camni, tapiiiii..ah, payah2..banyak komplikasi akan terjadi..so, apakata suh je bf ko( ok , aku tadek lagi, akan datang la kan..dan2 plaknye...LoL~) yang buat rambut camni..n opkos, tanak aku bf muka cina2 mata sepet2 ke hape..still kena pure malay look, tapi buat fesyen rambut camni... COOLIO OK!




walaupun pade hakikatnya aku nak buat rambut camni..tapi still, aku kena strong taleh homesick n taleh balik kampung selama setahun (in order to make sure my hair grow longer la kan) kihkihkih n pakai tudung 24/7 kat umah supaya umi tak tau..hahhahahahahhah


p/s: jgn tgk muka dia ok!!! tgk rambut je..paham?





No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU