Tuesday, July 27, 2010

hAri iNi yaNg taK cUn.... *siGh*

Ehem..u noe how much i hate being alone..dan aku tak suka kalau tadek kawan untuk beborak..kalau tanak borak, ur existence is already enough for me. just smiling at u cause me a happy thing to do so...

Balik dr melaka jam 4 ptg..bilik sunyi..semua org tadek...tetibe rindu kat amad yang suka kacau kalau aku baru nak duk diam2..nak pinjam lappy nak main game la..dtg mintak duit la, datang kacau ngan cite kat skolah yang tak lucu langsung la..dan macam2..kakak jugak, walaupun, pendiam, i just love being with her in a room..mesti aku akan cakap: mung ni bakpo kak? koya jah kak ni tgk..then , she'll smile..n i'll laugh...juga Ba, bila aku senyap dalam bilik main tenet..dia mesti ade instict aku duk abihkan masa..mesti dia panggil kat luar buat2 suh picit kaki dia dan tgk tv sama2... Umi pun, mesti panggil suh buatkan air teh panas, atau cabutkan uban...Umar skali, yang merengek2 mintak dukung... Kak Na sudah tentu..mesti mai lepak2 dalam bilik dan kongsi cerita.. n today, just make my day worst.. I JUST MISSES THEM SO MUCH...bukan tanak call, tapi takut uia ni banjir plak..kan2?

N the tears....they keep falling down without stop.. i was messaging with min, but even when i laugh with her, the tears still...don't wanna stop..then i just let them..amik2..aku bagi can la kat korang rini..heh~...until i was sleeping with a wet face covered by tears drop...bgn dalam kul 6pm, termenung jap, bsh muka, carik makanan apa yang ade dalam bilik, n start watching movies (nasib baik allah bagi cuti..dan mungkin ia salah satu sebab menangis tanpa sebab..hurm...selalu sangat camtu..heh~)Bermula ngan jin notti, diikuti cerekarama ana maria, sambung ngan robin hood, pastu prince of persia, then thinkerbell, ahah teruskan ngan star wars the clone wars, plus step up 2, ops..then australia, dan last wolverine the origin....gile kan? padahal esemen semua tak buat lagi...hurm... i just need to go back to my home own to release this tension.. kan2?

*SIGH*

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU