Wednesday, July 28, 2010

haNa aDiK GiAnT...haHahA~

hana...

ah..i miss u demm much... walaupun kalu mung duk dekat bangi tu jah..aci potong jari la aku nak rindu mung... hahhahhaha..

btw, when will u come back from Ozzy? tadi aku call umi, then kecek ngan Ba, dia tanya aku, bilo eh kak long nak balik..aku macam jawab..eh, nonie tak tau la Ba...hurm...hana, aku kira bohong sunat kan? kan? haven't u tell both of them that u r going to celebrate raya there? OMG..i dunno whattosay...

i noe abg nih n kak zue condition, i noe ur condition too..ikutkan ati nak je aku tanya kat fb mung, tapi aku takut kak zue plak sebe salah..tapi kalau boleh, tepon diorg n cakap awal2 weh..so that, diorg ready mentally n physically..

walaupun mung balik umah time malam raya tu cam tadek makne pun bagi aku..(sebab sokmo aku jah tulong umi..mung duk tido la, main tenet la) hahahhahahhaa..pade muko keno kutuk sini..saja nak bagi mung sakit ati sebab mung sokmo oyak aku masok tok sedak..balah dendam beb..kihkihkih...tapi hakikatnya, mung la mak supir aku n kak na..tau la kami ni bodo dop reti bawok keto ke..hahhahahha...

ah, lagi satu weh..tahun ni kira tadek cornflakes madu mung la ke? aku malah nok buat..hahahhahhaha..ngepek lagi budok2 ni..aku ingat nak buat kek je..jap2..gilo doh aku ni..poso tak abih gati lagi, ado hati nok kecek pasal raya.ok.stop...tak baik..

by the by my dear sister...banyak sangat masalah nak kongsi nge mung ....hehe...tapi payah nak communicate jauh2 ni..lagi best kalu kecek face to face...tapi.. do hope u can come back n helping mum... aku macam da tadek hati nak cakap ngan adik kesayangan kita tu..so, mung je la hok kena kecek nge dia... i dun think i can tell him the truth without scolding n yelling at him n me covering with tears..sumpah aku tak kuat...so, mung sebagai lawyer yang konon2 berkaliber..apa kata mung yang handle..hehe.. till then, miss u n lap un hate u at the same time..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aku jeles nak g mount buller main salji lagi!!!! aku nak tgk tulips!!! aku nak g philips island!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU