Thursday, July 8, 2010

gEtTinG mArRieD...


~Us~
dr kiri - Jannah a.k.a Kakak, Hana a.k.a Kak Long, mE a.k.a Kak Nonie

We r the only available daughters of Hj Yaacob Bin Awang...kihkihkih..tapi antara 3 3 ni..aku rasa kakak yang sah2 kompom kawen dulu sebab dia da ade bF..heh~ kecik2 da pandai couple...nasib baik pandai...but we'll see until after SPM la...

Hana yang baru abis chambering...rasenya da patut kawen, sebab memang kalau ikut turutan dalam family bila da start keje, kakak2 akan start kawen....tapi bila umi kata nak carikkan, dia ugut umi, kalau kenen2 dia ngan sesapa, dia nak carik foreigner, pastu nak kawen then tanak balik2 umah..hahhahhahha..gile punya ugutan..sudahnya, umi beralih arah kat aku..mangkuk hayun punya kakak..hahahhahhah..

Aku plak, tiap kali umi usulkan sesapa...aku gelak2 nak mati konon2 saja nak buat derk la kan..kehkehkeh..macam2 alasan bagi..nak sambung blajar dulu la, muda lagi, tak baligh lagi la, tak matured lagi, tadek org nak, malas nak carik, busy blaja, maintainence tinggi, payah nak carik org baik2 dan beriman dan segala bagai alasan la....hahahhahahha

so..y not we see it later k.. LoL~

p/s: by the by, Jannah+Nonie=Hana
:p

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU