Monday, May 17, 2010

heHe..skali nak post enTri..terus nak post banyak2..hikhikhik...

Lately , i reading a lots of islamic book...maklum la dapat abg ipar yang suka beli buku2 ilmiah..so, da terlekat terus...kalau aku nak tolong beli? heh, kim slam la...payah tul...novel2 ke ape..rajin la abih kan duit..hoho..terukkan..tapi at least baca buku dia beli kan...tapi tu la..tak ubah2 gak perangai..hahhaha..bongoks plural tul kan..ari tu duk umah, abg syah sebok ke hulu selangor sebab ngundi n yen ke KL ade interview..duk umah pakai short pant..umi diam je..minggu ni, try pakai lagi skali walaupun abg syah tadek...tapi perghh~ kena marah!! padan muka..sebab farhan n yen ade..hahhahaha..bleh plak lupe kan..terus la tukar...di situ kita nampak betapa sayangnya mak bapak kat kita..hikhikhik...tu blom kira pagi2 weekends yang selalu dilibas sejadah sebab kejut subuh....padahal kemain cakap kat umi nak g aerobik la, jogging la, poco2 la..alih2, bgnnye kul 11 or 12 tgh hari gak..gile2....hahhahah..aduiya..bila nak berubah ni?? demmmm....setan2, please go away~do leave me alone....

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU