Friday, April 23, 2010

oWh...I LebiU cJw~



Nampak keta tu? hahhahaha..ni keta idaman dr zaman aku form 3 lagi..gile..gile..bila la nak dapat satu...aku tanak naik orang punya...tapi aku nak beli sendirik..regarding the below entri, kalau sape2 bagi ni jadik adiah antaran kawen. so, automatik jadik hak aku..kiranya aku punya..so, hahhahah..jadilah hak aku..biasa la kan, kalau da kawen ..orang kata, duit U duit I, duit I, duit I je la...hahhaha

Satu perkara lagi, aku suka yang kaler merah je, bleh menjerit2 cam hape kalau nampak..tapi kalau kaler lain, aku cam pandang sebelah mata je...ekekkekkeke

Kalau ikutkan model ni, ade yang manual je baru..tapi takpe2...lambat lagi aku nak kumpul duit dalam rm300 000 ni...dalam bank skang jgnkan kata 3ohengget..3hengget pun tak lepas..haish!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU