Saturday, March 27, 2010

kEciK aTi..

Aku da kata, aku jenis manusia dalam dunia ni yang tak pandai nak pujuk orang..mungkin sebab aku tak suka aku dipujuk, jadi aku apply semua tu kat kawan2 aku.hatta kawan baik sekalipun…

Tika kau dalam keresahan…aku tau aku buat lawak bodoh..Tapi tu tak bermakna aku tak sayang ko atau tak risaukan ko..Aku nak ko share ngan aku, nak ko ngadu..tapi aku tak tau nak cakap macammana n aku malu…So, cara lain, aku akan buat ko rase bengang n ko marah2 aku..Aku cube carik pasal..so, that, pade pemikiran aku, ko akan distract dr pk masalah ko, dan ko akan happy jap..Tapi aku salah..tak semua situasi bleh diapplykan..kan?

Lain manusia, lain cara diorg tangani masalah..macam aku, kalau aku sedey…aku akan menangis, kalau tensyen, pun aku akan menangis, kalau aku marah pun, aku bleh meleleh2 air mata cam banjir..tapi tu salah satu cara je..lagi satu, aku akan kuar, jalan2, makan, window shopping, shopping ataupun lepak kat kedai buku berjam2…selain dr tu, aku akan heret raket squash aku n g bantai dinding …lain cara plak , aku akan mandi 2 3 jam…tu biasenya kalau aku kat umah yang aku memang taleh nak kuar…kalau duk uia lain la kan…sebab aku nampak je happy tapi kepala otak aku memang berserabut gile…..

So, please..bagitau aku masalah ko..share..as u now my motto is sharing is caring…walaupun rahsia aku tetap rahsia aku..tapi rahsia kau memang aku kira rahsia aku jugak…ok?

Tapi sumpah..aku kecik hati bila ko cakap macam tu..ko sebut word tu.. aku gelak2..tapi aku terase..aku kecik hati…sungguh..kali ni aku rase cam aku tak layak je jadik best fren ko..mungkin aku ni yang tak pandai jaga hati orang macam yang Farhan cakap; ko ni Nonie, aku rase tak reti nak jaga hati orang…. Dan aku terus terdiam..selama ni aku tak sedar orang banyak kecik hati ngan aku…mungkin ini hukum karma then..hurm~

Skali lagi..aku mintak maaf…please…sowwyyy~~~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU