Saturday, March 27, 2010

aKu giLer kE???

Semalam.g pesta buku..sebab tensyen kena perli kat abg bie regarding his lappy..aku bengang ngan farhan..dan yes, buat apa nak salahkan orang kalau semua tu takkan jadik kalau aku tak bagi dia pinjam.hurm..so, nak dipendekkan cite, seharian yang patut duk bilik, baca buku dan siapkan esemen membawa aku kepada kuar ngan Leha, Im, dan Wani ke pesta buku..n yes again..rm100 yang kak wa masukkan kul 1 tgh hari..abis dengan 7 bijik buku dibawa balik…2 novel omputih dan 5 novel melayu…gile kan? Yup..aku gile…wallaweiii tul

Dan sampai uia kul 8.45 malam, sampai bilik, tukar jean ngan short, tukar cheongsam n cardigan ke baby T shirt, naik atas katil, then start baca novel dr kul 9 malam- 9 pagi..aHah..the whole 12 hours reading 6bijik novel…amazing dowh..hahhahahha..esemen ntah le mana, note yang perlu di baca ntah kemana..wallaweii again…

Masalah tul..n pagi ni, bgun kul 12, sambung baca lagi 1 dan br bgn mandi..hahhahhahha..anak dara sape la ntah..hahhahha..lepas mandi, kemas2 bilik n lipat baju….siapkan esemen tourism n tetibe kemas novel2 yang ada kat rak..mak aih? Satu semester dekat 30 bijik novel? Gile ko nonie!!! Patut la duit tadek..lom campur buku2 motivasi ataupun, buku2 berkenaan ngan hidup ….wo wo wo…cebana nak buat balik umah ni wei..mau pakai lori pun maunya 2 bijik kena sewa..hahhahaha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU