Sunday, February 7, 2010

heEeeE~~~ yEs, i diD mAke a tattOo

yeppada..alkisah g sArawak ritu..sementelah aku ni memang suka coba2 sesuatu yang best n fun..so, y not kan? hahahha..cuma 5hengget..so, suh Pakcik tu buat tattoo orang iban nye corak..hahahhah

Pic 1: hoho..ni namenya sesaja nak ngengada try..hahhaha..mentang2 la just buat ngan marker pen je...n yes, it's CooL babeh~~~


Pic 2: gigih pakcik tu lukis without tgk corak kat buku pun....bapak terer beb!!


Pic 3: hehe..ni da kat airport..tapi da tak nampak sangat da pun...

Pic 4: ni da suh pakcik tu tambah corak2 n titik lagi kat belakang dia..hahhahah..tapi still tanak bayar lebey...pandai kan saya tawar kan2??? hahahhahha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU