Sunday, February 7, 2010

giLe sEnGkEk taHap Dewa...haiSh~~~

Oyeah!!! semester yang cam wei!!! Tgn di dalam poket berjalan menuju kehancuran…yeah!!! Itulah satu ayat yang betapa menggambarkan tahap ketidak adaan duit yang melampau..gile sumpah aku tak penah tadek duit sampai camtu skali..masyaAllah..no wonder la manusia dalam dunia ni, biase tergoda ngan kerja2 haram..mungkin sebab da terdesak ++ iman yang tak kuat..maka, terpaksala diorang nak duit ngan cara senang….plak tu tak sempat nak Pk, senang jugak la mereka masuk neraka nanti..iye dak???

Sumpah semester ni, memang tak shopping pun, hatta nak berlibur ke pusat2 bowling pun, cam pK 20 kali( ok, exaggerate disitu..hahhahah) ni blom agi kuar reramai seperti yang dirancang dari 1st year, ngan gadis2 kacamata aku( naw2, naddy, minamin, akey n mus)..yang katanya nak ke genting, main layang2, g zoo n lain2 tempat yang di kaji best2..adeh2…

Duit dinner lom bayar, baju pun lom carik, duit g kuching lagi skit lom bayar…da la cam totally pa n ma da sem ni..gara2 g Vietnam punya pasal..adeh2..cebana ni..ayyak~~~~tetibe rase nak kawen terus ni..hahhahahha..benti blajar n cool down jadik housewife..hahhahah.ok ..tak pun g rompak bank…adeh2..rompak orang pun best….hurm..kalau ade buat garaj sale, jual mana2 kasut yang tak pakai pun best ni…baju2 skali..haish!!! memang bleh tampung hidup di kampus ni…

Tu la..kalau nak ikutkan pK hal duit ni, memang sampai malam pun tak abih..oleh itu, apa kata stop jap, g mandi n ready nak kuar jap ngan puteri n zarith..kan2? tadek duit kan? Hahhahahhha…bongoks2…till then, c ya..cekedout…

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU