Tuesday, January 5, 2010

My biRthDay- JaNuAry 3rd

Owh, I’m turn 24!!! Ahah!!! Getting adult with childish attitudes...ekekekkekke... but then, sedikit kematangan perlu ditonjolkan lagi...oyeah!!!

The funny thing was when Mommy sing a bufday song on the phone..siyesly meremang bulu roma…( hahahhahhaha..baddy u nonie!!!)..tetibe rase pelik bila umi cube jadik Mak yang Urban…ahhaahhahhahha…bongok ko nonie, kutuk umi.. but then,it was fun, n luckily she didn’t claim a son in law…hahahahhahha…thanks to Ba, Umi, Amad, Jan, Kak Na, Abg Syah n Umar di Kota Bharu yang tak abih2 duk ngusik kate aku tua..haramjadah tul!!!LoL~~~

The Gorjes thing was, I got 2 besday cakes this year…surprise party from Akey, Min, Nawwar, Mus, Naddy, Remy, Fido, Mael, Dr and Afu kat parking Kaed semalam yang memang ces~~~ hahhahahha~~~ dan both roomies – Jiha n Zarith yang sampai tertido2 tunggu aku balik dari Kaed ( yang kata nak balik kul 12 tapi kul 2.30 pagi baru sampai bilik..heeeeeee~~sorry girls!!!). thanks to u guys as all of u r the good n sweet memory in my mind.

The bad thing was, ahah!!! Semua gambar kek2 tak amik…haish!!!! Hahaaha, nak kena celebrate lagi skali la jawabnya ngan roomie2 lain ni….tapi nanti2 la…hahhahahhah…bajet lari abes tahun ni…

Apart from that, I would like to give a thousand thanks to my parents,my siblings, my best frens, my clicks n those who wish me a good, funny, bad n sweet wishes… To my Parents- Ba n Umi, Tq for the new specky, To my Sister- Kak Wa, Thanks a lot for the new lappy n baju kurungs, also to Kak Long for the princess beach Hat, To Farhan, tq for the thumbler n umbrella ( walaupun adiah tu mung paw Tupperware kak wa…hahhahahha) , Tq Puteri, my dearie beloved bff- for the….ya allah..taleh btaw kat sini..hahahhahha…gilek ah ko key, sampai mati akak ingat adiah tu..tau plak size tu..hahahaha…, tq to Mus for the lovely pendant, n Tq Naw2 n Remy for the cute purple helium balloons. Anyhow, I still would love to buy myself - 2 ekor ikan emas pipi kembung tu…hahahahah..bile la sempat nak g carik ni…hahhahhahah

N as always, hopefully this year gives me a lot of happiness and prosperous life. HAPPY BIRTHDAY NOOR ALYANI YAACOB!!!!! I DO LOVE MYSELF…..LoL~~~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU