Thursday, January 21, 2010

hukUm KarMa..

Hurm..kalau nak ikutkan nafsu amarah..memang aku bleh mengamuk..kalau nak ikutkan nafsu amarah jugak, memang aku rase bleh g sepak2 orang tu….

But then, aku dapat rase…mungkin Allah nak tunjuk sumthing. Dan bila dipK2, dan YES!! Salah aku jugak..hoho…hukum karma: what u give, u get back…wallaweii beb!!

Dan disini, kesalahan aku adalah I hate people without no reason..eheh eheh..padan muka ko!!! Hoho..tak pasal2, aku pun dapat tau cite yang ade orang tak suka aku n marahkan aku walaupun aku kurang kenal pun dia..ye ye..padan muka sendirik!!!


p/s: padahal panjang agi nak story..tapi aku malas sebab duk buat esei english..hahhaha..lain kali ah sambung...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU