Saturday, November 14, 2009

mAryaM n mE~~~





Ahah…no more talking bout exam paper yang cam poyo…12 n 13hb of November..my part time job take place…babysit Cik Yam a.k.a Maryam Hasanah as kak wa got a seminar to attend in PJ…ahah..aku suke…at least, keje ni buat aku distract otak aku pkkan hal buku2 jap..n believe me..kid!!! there r the most beautiful creature in the world…ya allah..geram nak mampus aku…asyik kena penyek idung n cium pipi je…hahhaha..cute abes cik yam aku….pagi2 jage dia, nagis gile sebab mama tinggal dia..ala cian…duk ngan cik onnie meh..tapi disebabkan muka kak wa n aku hamper same, she can rileks…so, macam biase, main2, suap nasik, mandi manda..n tidokan dia..hari yang ceria dan happy..tidokan dia, cam biasela kan, ngan aku2 skali tido..hahahha..then, dia jaga,pandang aku, n thought that I was her mum…searching something n I tell her..maryam!! ni cik nonie ni…n I took off my spec..she look adorably at me n then..sob..sob..uwaaaaaaaaaaaaa…..marah aku coz tipu dia tadi..n sesi pujuk memujuk..n as I’m not that kind of person that noe how to cajole people..aku bangun, g toilet, n biarkan dia melalak.ahhahhaha..aku kuar, ha, tau pun nak dukung..tapi kerek sangat ngan cik onnie..kihkihkih…then, suap nasik balik, n tgk tv n play same2..sangat riang without thinking of problemas…..kan yam kan?

2nd day: sedikit panas tubuhnya…mmmm..n merengek2 nak tido..tapi tido atas dukung..haiiyooo cik yam..penat la cik nonie…dukung2 n dukung until she sleep tight, try duduk atas kerusi, n tara~~~~ uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….huih gilek ah ko yam..tido2 pun bleh tau cik nonie duduk ke berdiri..hahahhaha..bngun la balik n tepuk2 geram..tadi tepuk2 sayang..hahahhaha…ngade tul ko yam ngan cik onnie ye..sekeh kang…n lastly coz tak tahan sangat, aku duduk je atas kusi sambil dukung dia n tepuk slow2..dia nangis , aku cakap ade kucing kat luar..terus senyap..hahahha..cayalah yam..ko takut kucing gak eyh? Patut la tadi cik nonie bagi teddy cj7 ko lari n nangis2…takut menatang berbulu rupenya..ahah!!! da tau taktik nak ngusik ni..hahahhaahh…thank God that u sleep well for almost 2 hours which at the same time me also sitsleep for the same hours cuddling u..hahhahaha…n then, here come ur mama u take u home..c u in 23-26hb again dear as ur mom having her 2nd Outstation in USJ..ekekkekeke…

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU