Saturday, November 14, 2009

fiNal paper yang macam fiNaL deStiNation~~~~

Paper 1st: Aspects of Land Valuation..(Nov 5th, 2009)
1st killer paper sem ni…gile haram payah nak mampus….objektif 20 soklan kuar bab yang aku tak baca langsung sebab malam tu aku stress ade lagi 3 bab tak abes…so, aku baca novel 2 bijik….da kate da, jgn bagi aku stress ko degil…soklan 2nd plak, cam haram jugak, bleh plak ape ngan aku ngapal bagai nak rak tu, aku bleh blank time nak jawab..hoi!!! banyak sangat makan semut hape?? Haish!!! Dan soklan seterusnya aku dam alas nak amik port..rase nak sepak kerusi kawan depan nak tanyakan jawapan..gile2….n lastly, after exam paper LV, aku kuar ngan min g Ts n Sg.Wang…ha!!! amik ko!! Puas hati aku..sebab ko punya pasal..aku stress n abihkan duit tak memasal…haish!!!!

Paper 2nd: Transportation Planning..(Nov 8th,2009)
The best part regarding this day- aku call Umi, cakap nak exam ari ni, then , soklan 1st umi adalah: eh, tak g tgk bola ke? Hahhahahhahhha….Masyallah, aku gelak bagai nak rak…sebab 7hb malam tu, piala Malaysia between N9 n kota bharu, yang mana adik aku da belikan tiket pun, n semua yang ade kat sini nak g tgk..kak long aku beria ajak ..dan ikutkan hati aku ni, memang nak g, tapi lepas aku gtaw umi yang exam esoknya kul 9 pagi, umi cakap, takyah la g..kang tak sempat..hahahhahha..oyeah mum!! U r the best..paham jiwa anakmu ini..hahahhaha…

ok, berbalik pade subjek ni… paper ni lagi satu…asal la aku amik planning..siyesly tetibe rase nak query asal aku amik kos ni…ya allah, bleh tak bagi soklan senang2 skit…jawab exam cam rase nak nangis da aku ni…gile ah semua paper ni… memang bongok habes….aku redha lagi, coz at least ade yang bleh jawab …tapi Dr Azeez punya skema jawapan, aku tau sangat payah nak score..arghhh~~~~ haramjadahtul…..n opkos lepas paper ni, aku balik bilik n abihkan novel 3 bijik…betul2 stress…hayya looo..manyak fenin kepla lo….aku da salah taruk jawapan soklan mula2 yang mana markahnya adalah 20marks…gile ko..aku lenguhkan tangan mengarang bende salah beb!!! Tertukar jawapan lak tu sebab ngapal banyak mende..sekali lagi aku …aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~

Paper 3rd:Planning Techniques..(Nov 11th, 2009)
Owh, paper ni..time kasih la Dr Mohit coz bagi soklan sport tipu..3 calculation n 1 theory eyh???? Bagus2..lain kali buat la lagi perangai tu…yang kuarnya 1 calculation n 3 theory..bagus2..saya suke kelas Sir…bagus2….sem depan kita jumpe lagi la ye…bagus2…aku compom jawapan soklan 1st je aku dapat full marks sebab dia amik soklan mid term..lagi 3 soklan blakang tu..memang hampeh tahap cipan bukit terus….satu hape pun taleh goreng sebab aku tak tau…so, ajak akey kuar lepas exam, g istana budaya dan beli tiket teater natrah.g KLCC, makan tempura bento kat foodcourt…jalan2, dan owh, aku nak renew maybankcard aku into maybankvisadebitcard..dan, seharian di KLCC hanya bermain2 di depan maybanak, disamping settlekan maybank 2u n hal2 berkaitan….aku skodeng kat vinnci da…haaaaaaaaaaaa!!! Tu dia..da lame aku aim kasut tu…n taraaaaaaaaaaaaaa…. I bought u!!!! bagus2..abihkan duit lagi bila stress tu kan..bagus2..elok sangat la buat perangai camtu tu kan…bagus2…

Untuk paper last..17hb..tak tau la cemana..ni da masuk hari ke 3 gap, aku satu note pun tak baca agi..haish!!! asal semester ni nonie..hang ade masalah ka???haish!!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU